Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekänn din synd

Smälter bort till ingenting i min längtan

Brinner i skuggan av kylan, naken, nekad

Trollbunden.. Skrattande demon på min axel

Eldar väntar..Synden straffar..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-09 15:49



Bookmark and Share


  queenia
.. förnekelsens smärta sätter sitt brännheta sigill över musslans skatt..
2010-11-09

    ej medlem längre
Enormt rik text..särskilt nu..vännen
2010-11-09

    ej medlem längre
Sin is in the eye of the beholder

Stark text
2010-11-09

  peter markurth
vad=synd, vi styr själv genom våra handlingar, det man sår får man skörda
2010-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Sig själv.
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish