Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte igår, inte idag

inte igår, inte idag

när ska det bli som förr? som när man låg i snön och de mjuka, kalla flingorna landade så mjukt på min kind. När man var lycklig, ovetande om världens alla misstag, världens alla kalla stunder, alla svidande ord som skär in i märgen.
När? när kommer man över gränsen till obegränsad lycka?

inte igår, inte idag




Övriga genrer av Carajna
Läst 421 gånger
Publicerad 2005-11-30 16:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bed om öppnade ögon för livets verkligheter.
"Den som söker han finner"
2008-09-28

  josefina
men alla svaren kommer antagligen imorgon!! Snyggt skrivet.
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Carajna
Carajna