Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så är livet..Tyvärr..


Egocentrism



Vi alla klagar på ditten och datten,
men säg mig, hur ofta vi tänker på dom som inte ens har vatten?

På dom som inte har det bra, på dom som är sjuka.
Säg mig, kan vi inte bara njuta?

Hjälpa de i nöd, ja så de får vårat stöd.
En för alla, alla för en. Eller vad säger du, ska vi hjälpa nån sen?









Dagen efter, jag sitter vid min teve.
Jag dricker mitt kaffe, och glömmer det hele.





Fri vers av Carajna
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-03-19 17:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Given och eder skall bli givet" säger Den Heliga Skrift.
Den som inte lär sig det kommer att dö fattig och insnöad.
Bokmärke.
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Carajna
Carajna