Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förblindad

Jag känner mig låst av mitt eget hjärta.

Jag kan inte längre se,
jag kan inte längre höra,
kan du säga mig varför du viskade de tre förbannade orden i mitt öra?








Övriga genrer av Carajna
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-03-19 17:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag skulle vilja föreslå att rensa sinnet från de destruktiva ord som viskades i mitt öra annars får ju den personen som gjorde det en orättfärdig seger i mitt liv och blir en energitjuv...
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Carajna
Carajna