Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spring ikapp mig om du kan.

Du var aldrig min och jag var aldrig din.
En sluten cirkel nu, men den betyder ingenting.

För du var aldrig redo för det jag var villig att ge.
Ett öppet sår i magen, där du strödde salt, utan att se.

Spring ikapp mig om du kan, åh så vi hör varandra.
Om jag tappar min balans, tar du din sista chans, om jag tappar min balans?

Du behövde aldrig mig och jag behövde aldrig dig. Jag var beroende om nån\' fast jag svor att aldrig bli en av dom.

Jag trodde i mörkret att jag visste hur livet löd.
När jag vakna i ljuset, var drömmer redan död.




Övriga genrer av Carajna
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-03-13 18:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Han var Dig icke värdig.
Något bättre väntar säkert runt hörnet.
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Carajna
Carajna