Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En natt älskling


Kaos

Vindarna sveper omkring

Får mig att undra
om du
fortfarande kommer ihåg.

Flingorna dras med i cirklarna precis som
du och jag
gjorde när vi ville
utplåna
barnet inom oss.



Fröken Syrebrist.





Övriga genrer av Carajna
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-21 00:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Aj, aj..."barnet inom oss" måste vi vårda ömt om vi ska kunna utvecklas rätt...
Applåd!
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Carajna
Carajna