Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lord, can you hear me now?

Kallt vatten omringar mig nu.
Och allt jag har, är hans hand.
Gud, kan du höra mig nu?
Eller är jag förlorad?

Kallt vatten omringar henne nu.
Och allt han har, är min hand.
Gud, kan du höra mig nu?
Eller är vi förlorade?




Övriga genrer av Carajna
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-03-13 18:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Du o Gud har skapat mig till Dig och mitt hjärta är oroligt till dess det finner sin vila i Dig" Augustinus 300talet.
Läs Höga visan 2:10-14!
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Carajna
Carajna