Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Too lost in you

Att gråta ut inför sin gitarrlärare

Att säga att jag orkar bara inte längre

Det är alla andra som är galna

För hur ska jag kunna fungera
i en relation

när jag tror att jag hatar dem allihop och med dig

hittar jag aldrig orden, ursäktar bara min ångest med något om att
“Det var lite jobbigt med.. “någonting som låter logiskt, något som man
kan förstå kan kännas lite jobbigt men

egentligen

är det hela världsalltet som faller samman i mig för att jag inte hittar
några som är snälla eller glada längre och
jag vill så gärna få något tillbaka från dig, få dig att
skratta och säga att jag är rolig igen eller säga att Jag saknar dig, Jag älskar dig, Jag har tänkt på dig
eller bara att Jag förstår att det känns jobbigt, jag önskar att jag kunde vara där och hålla om dig, skydda dig från allt och aldrig aldrig aldrig någonsin gå därifrån - och förresten ska vi åka någonstans långt långt bort bara bara du och jag ? men
jag försöker vara cool, och logisk, lätt och rolig - fast besluten att inte låta någon
Liten depression sätta stopp för mig, visa vilken
Överlevare jag är
jag vet bara inte för vem för du
skulle helst bara vilja sova nu
och jag vet det och har sen länge slut på oberörda, lätta saker att säga men jag vill
ändå inte släppa luren, skulle bara vilja ha dig
där en liten stund till - utan att ha någonting att säga, bara för att
känna dina andetag och förnimmelsen av att någonstans
sitter faktiskt du
Att någonstans
sitter faktiskt nån
som kanske bryr sig




Fri vers av Orden flyger
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-09 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orden flyger
Orden flyger