Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkohol, sa du?

Han skrattar triumferande
skriker ångestdjupt om månen på sin väg hem och ramlar lite,
nästan i en vattenpöl och skrattar för sig själv över att byxbenet nu ser kissat på ut och
han brukade se saker som ingen annan såg, jag sa att det känns ibland som att du
tänker på sådant som ingen annan lägger märke till och
han såg på mig förvånat, sa ett förvirrat Jaså?
Och du sa en gång att ingenting skrämmer dig
lika mycket som att allt som är du
en gång bara kommer att upphöra och ta fullständigt slut
och då sa jag att jag inte förstod
men när jag nu ser dig sluddrandes svära åt månen och alla runtomkring
känner jag snudd på samma sak




Fri vers av Orden flyger
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-16 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orden flyger
Orden flyger