Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den "ljuva" ungdomen består av tusentals svårigheter. Många kärlekar dör. I mitt innersta rum begravs de alla.


En kärleks begravning

Mina läppar smakar salt.
Var så detta allt?
Slutar allting här?
Varför gjorde du sådär?
Mitt hjärta slits itu,
och så försvinner du.
Försöker hålla kvar,
du är ju allt jag har!
Men så slinter mitt tag,
ensam kvar blir jag.
Minnena de består,
de är allt jag nånsin får.
Mina drömmars prins,
den finaste som finns.
Trots tusen knivars smärta,
för alltid i mitt hjärta.




Bunden vers av Fröken Hugosson
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-09 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Hugosson
Fröken Hugosson