Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Motsats


Kärlek och hat!

Kärlek vad är det?

Det får världen att snurra!

Hat vad är det?

Det får världen att stanna!






Prosa av Jean-Michel Orblin
Läst 613 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-10 10:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin