Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om viljan är stark Så är vi skilda åt ibland


Trotsar sjärnor


Vi är lyckliga tillsammans
I symbios
sammanslingrade i älskog
Till viljan motvilligt kommer
att glida ur varandra

Vi är lyckliga tillsammans
I symbios
som hand i handske
Tills viljan motvilligt kommer
att skiljas för ett tag

Vi är lyckliga tillsammans
I symbios
Stjärnornas vilja till trots




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-12 21:39



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Helt underbar text, gillar undermeningen..subjektivt tolkad. Vackert!
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders