Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovers assassin



du böjer dig fram för att smaka
drar fingrarna längst min haka
min kropp börjar okontrollerat att skaka
när du rör dig sakta fram och tillbaka


men det vi har är fan inte vackert



du spelar fingrarna över min länder
tar mig med sakliga händer
biter mig med vassa tänder
sen kysser du ögonlocken, ett i sänder

att du orkar vara öm ibland ger mig en känsla av övertag



du är fast mellan mina krävande lår
mina fingrar är inlindade hårt i ditt hår
jag tycker att jag ser i dina ögonvrår
att du kommer och går

för du kan aldrig stanna



jag älskar din tveksamhet
och situationens oanständighet
är bland det mest eggande jag vet
att vi älskar med varandra i hemlighet


att jag kan se det sköna,
gör mig till en poet
att du kan leva med det,
gör dig diskret

otrohet kan vara det
vackraste ordet jag vet













Fri vers (Fri form) av Starfish-Aura
Läst 834 gånger och applåderad av 51 personer
Publicerad 2010-11-10 13:22



Bookmark and Share


  Äppelina
Sheet. Du har ett självklart och klockrent sätt att skriva, genialiskt.
2011-06-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
eggande i sin kontext, smått magisk i dess agenda, och återigen, perfekt framfört.

Gillar din stil, i det jag läst.
2011-02-16

  Shininkagemusha
Starkt som fan. Starkt som få.
2010-11-15

    ordskalv
Fy tusan så klockren! Den bästa dikten jag läst om sex på mycket länge
2010-11-10

  Niclas Petersson VIP
Riktigt jäkla bra.
Rapport från det grönare gräset på andra sidan...
Gillar.
2010-11-10

  Yrre VIP
Riktigt bra detta, fångar och berör!
2010-11-10

  Julio VIP
Strålande bra skrivet
2010-11-10

    ej medlem längre
ajaj. den här gör ont. och är asfin på samma gång. hur du bygger upp med rytm och känsla. ändå andas ångest där. påminner om den där välbekanta känslan; att vilja göra slut, men vara beroende av sexet.
2010-11-10

    ej medlem längre
Starkt och sinnligt..
2010-11-10

  Lars E Jönsson
Du är fani mej inte klok..............du är ett fenomen
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Starfish-Aura
Starfish-Aura