Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundra nätter utan dig.

När jag bestämde mig att inte bli förälskad
förstod jag inte att ett sånt beslut kan man bara ta
när man redan är där.

Jag trodde att släppa dig skulle vara enkelt
Men jag fightas än idag.
Försöker vara bestämd,
men du ser rakt igenom mig.

Fan va jag saknar din röst..
Hur vrider man tillbaka tiden?




Fri vers av millionflame
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-10 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millionflame
millionflame