Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att INTE döda




orörlig i ett hörn
eller som
en brinnande läderlapp längs golvet

som tycke och smak

håller bägge i
"borde döda"




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-10 15:48



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
har jag hamnat emellan på nåt sätt...en kärleksaffär ?
2010-11-10

    Max Poisé
Här får du ett bokmärke Mysjkin....Puss på dig!
2010-11-10

  Gunnar Hilén VIP
tack både peter och Max
2010-11-10

    Max Poisé
Helsnyggt Gunnar, det är sådana här alster som väcker!
2010-11-10

  peter markurth
bra
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP