Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

however ever

man ska aldrig säga aldrig.
aldrig.
alltid.
always.


And this is how it always will be then.

nothing more, nothing less.

less.
less på det.
less på mig.

beacause, everything comes down to, no wait.

Stop.

Stoppa detta.
Stoppar jag?
Stoppar jag mig?
Nej.
Jo. & dig.




Fri vers av Klara kanske
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-10 23:39



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Klara kanske
Klara kanske