Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Am I for real?

Ibland
Tvivlar jag, på mig själv.
Nej inte på min prestationsförmåga, sociala styrka eller fysiska kondition.
Utan på något så simpelt, som min existens.
Finns jag?

Kan någon ute i cyberspace bevisa att jag är en levande homosapiens med en funktionell blodpump?

Är jag på riktigt?




Fri vers av Klara kanske
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-15 22:23



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
du har en skön livsåskådning

bara stora filosofer vågar ifrågasätta dess exixtens

där bor poesi

fint
2011-09-15

  Anders Håkansson
jadå,
därav detta svar, lev väl !
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Klara kanske
Klara kanske