Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp.

Allt jag vill är att kunna tro.
På mig själv.
På dina ord, på oss.
Allt jag vill är att kunna gå vidare.
Från det som varit.
Från det som förstört.
Men jag kan inte, gå vidare, glömma.
En person har förtrollat mig, och förstört mig.
För att förgifta mig med evig kärlek.
& jag älskar dig som aldrig förr.

Men jag vågar inte.




Fri vers av Klara kanske
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-13 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klara kanske
Klara kanske