Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~Fear comes from within.

Vill bort.
Bort från minnen, bort från mig själv.
Glömma allt som hindrar mig,
från att älska.
Från att leva.
Kunna hoppas, kunna tro.
Det finns ingen som jag föraktar så som jag föraktar mig själv.
Stackars dig.




Fri vers av Klara kanske
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-13 21:24



Bookmark and Share


  Puckobarn
<3
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Klara kanske
Klara kanske