Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan det vara?

Om en människa aldrig vill vara utan en annan,
Om en människa ständigt låter sig tryckas ned, ryckas med,
En sån människa som till slut alla bara hycklas med,

är det beroende?
är det osäkerhet?
är det brist på självkänsla?

är det kärlek?




Fri vers av Klara kanske
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-18 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klara kanske
Klara kanske