Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en längtan




doften

 

sötaktig

lite torr

svävar uppåt

 


strävheten 

i den

är angenäm

 


lockar och pockar

till nya

upplevelser

 


smaksensationer

öppnar 

dolda skatter

 


och detta 

endast med

en doft

 


i det 

fördolda

av längtan

 

 

 



 




Fri vers av queenia
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-11 00:08



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Dom sista raderna
är väldigt vackra
2010-11-11

    ej medlem längre
Vackert..undrande..bra upplägg av texten..snyggt, stilfullt..en pärla
2010-11-11

  Bjarne Nordbö
Snyggt. Kommer och tänka på halsduken jag går och sniffar på. Det är något med dofter....ja det är det.
2010-11-11

  Bloodloss
...funderar på vilken doft du kände , när du inspirerades till denna ...
2010-11-11

  Johan Bergstjärna VIP
Utan längtan inget liv, vackert.
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia