Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

crash

Vad gör man?

Vad gör man när man är rädd?

Rädd för framtiden, rädd för det som redan skett.

Vill inte kolla bakåt, men vägrar jobba framåt.

Fast i ett döläge.

Ingen lösning, inga svar.
Inget mer att göra.
Bara,

sitta kvar.




Fri vers av Klara kanske
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-11 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klara kanske
Klara kanske