så sluka mig brännhet,  nu! 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så sluka mig brännhet,  nu! 




dina drömmars kvinna


 

du vet 

resultatet

du dör en

plågsam död!


drömmars

kvinna, nej

inte jag

mardröms kvinnan

som rider

dig om natten


markatta, mara

thats me!

jag slukar dig

sliter hjärtat 

ur kroppen 

på dig

flätar dina tarmar

suger ut varje 

uns av ditt  förstånd


och du ler 

så fånigt

älskande

vädjande

om mera

tills du faller

ner för mina fötter... 

 



 




Fri vers av queenia
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-11 00:22



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Jeesus! Vet inte vad jag ska säga utan att bli betraktad som en kåt gammal gubbe! Du behärskar ju sensualismen med två händer, en smeker och en slår hårt. Bara segnar ner handlöst för dina ord.
2010-11-12

    Beautiful Soulmate
Du, markatta, mara!

Din förmåga att skapa en
intensiv och suggestiv stämning
kvarstår.

Utmanade sitter vi där
präktigt, lyssnande, häpna
med hakan ännu en gång hängande
långt ner på magen.

Vi frågar i kör,
vem är hon, kattan,
egentligen???
2010-11-12

  kråkan VIP
..lovely..du har koll på män du:)..fåniga..inte sant?
2010-11-11

  Bloodloss
Ahhh - härligt :D!!
2010-11-11

  Niclas Petersson VIP
En riktig hondjävul... :p
Gillar.
2010-11-11

  Lars E Jönsson
aj fan.......denna var ganska dominant
2010-11-11

  Johan Bergstjärna VIP
Underbarligt!
2010-11-11

    ej medlem längre
Aha, vi är på sånt humör ikväll *ler*
2010-11-11

  peter markurth
sött
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia