Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/(kärlek)


romantisktspel

Alla orden.
Alla orden som du sa.

Ouh.
& jag minns dom alla, än idag.

där föddes hoppet på nytt.
Hoppet om något nytt.

Men nu.
När vår romantiska saga är slut.
Nu.

Nu är känslan helt förbytt.




Fri vers av Klara kanske
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-11 00:42



Bookmark and Share


  peter markurth
heter ju=lek... brukar sluta så
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Klara kanske
Klara kanske