Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nonsens

Prov.

Skulder.

Dåligt väder.

Vi bara klagar.



Det finns antagligen någon som har det värre.

Svält, krig och mord.

Let us appreciate life and make the most of our time.




Fri vers av Klara kanske
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-11 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klara kanske
Klara kanske