Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full konflikt

Det var ett jävla liv.
Ni skrek på var sin sida dörren
vad ni skulle göra med varandra.
Till slut fick jag nog
jag tog handtaget och slet
den låsta dörren från
sina fästen.
Jag tog henne under armen
och sprang uppför trappan.
Slängde henne på sängen och sa
- Stanna här så blir det bra.
Jag älskar er båda
men nu får det va
slut för i dag!




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-11 01:13



Bookmark and Share


  queenia
ojdå...

har läst flera..

du verkar ha det lite
tufft..


eller så skriver du någon mini roman om

livet med en dysfunktionell familj..
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP