Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta kontra hjärna

 

Jag kommer nog aldrig att glömma
den dagen där allting gick fel
mitt hjärta bytte plats med min hjärna
och det förklarar nog en stor del

Jag trodde jag gjorde det rätta
när jag följde vad hjärtat mig sa
men bara smärta det gav mig tillbaka
och det var inte vad jag ville ha

Så jag byter tillbaka de delar
som för tillfället ersatts av andra
måste lära mig använda hjärnan
innan hjärtat börjar vandra.......

 




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-11 09:37



Bookmark and Share


  ULJO
Kloka ord.
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP