Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag värd..Dig

Jag lovade... På riktigt.. Med hjärtat

Nu fylls ögats yta av tårar

Orden flyter bort som lögner

I vattens blanka lugn bildas

ringar av oro, sprider sig över

ett allt utan slut.. Tvivlande

söker jag rätt svar.. Är ditt

värde rätt att placera hos mig..






Fri vers av Nina Nightwish
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-11 10:53



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker som en ros och skör som en snöflinga. Skickligt. =)
2010-11-12

    ej medlem längre
Wonderful..som vanligt
2010-11-11

  queenia
kärleken är blind och ibland ovärdig, det vet vi båda...

ett sorgset konstaterande.. men dock sant

som en allmän betraktelse över passionens

ofta stenhårda regler
2010-11-11

  Niclas Petersson VIP
Tvekande, frågande, sökande, vemodig.
Fint skrivet.
Gillar.
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish