Slash – Beautiful Dangerous - featuring Fergie

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slash – Beautiful Dangerous - featuring Fergie




Vintage style

 

förr, så

lät man åderlåta

sådana som mig


idag ger man piller

och det går ju

inte alltid för sig


folk har ju inte råd

att lösa ut

doktorns ordination


.. så det blir vintage style

fram med kniven

cutta o sy!

 

morbida tanke

lägga sig under

dig


knivens sensitiva

orgasmiska snitt

mot min nakna hud


Slash och Fergie

ur högtalarna

dånar


når klimax när

psykjouren

ringer på



 

 

 

 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 285 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-11-11 16:15



Bookmark and Share


  zacke :]
nice, !
2010-11-13

  Jan Linderoth
Wow! Du skriver antingen med naglarna eller med knytnäven. Gott att bli din vän och få vandra omkring lite i dej. Troligvis får man huka sig och ducka i skydd.
2010-11-12

    Beautiful Soulmate
Bravo, igen!!

Men ring mig först,
innan psykjouren hinner störa...
2010-11-12

  kråkan VIP
ha!!..skulle aldrig låta dom jävlarna få klorna i mig:)
2010-11-11

    ej medlem längre
Poetry, punk style *ler*

Bara från dig, vännen, bara från dig..sex och död, sammanfogade till en sensuell upplevelse. Måhända du var matador i ett tidigare liv?
2010-11-11

  Julio
Rå men vältänkt text
2010-11-11

  Bjarne Nordbö
Sådana som mig finns det inte många kvar av vid 50. Så till texten. Vad är det jag gillar hos dig. Tror det är något med balans när du rör ämnen som andra lätt kantrar i. Snyggt.
2010-11-11

  Lars E Jönsson
Håller med fursten, annars skriver han inget om mina texter.
Tyvärr sann som fasiken
2010-11-11

  Bloodloss
Läskig - och lockande i sin råhet - Bravo! (fast jag skulle valt Rammtein - Mine Teil i stället ;-) )
2010-11-11

  peter markurth
sådana som mig hängde man förr, nu blir det fängelse+ rättspsyk...bra text
2010-11-11

  Suzy med punkterna
En grym men sann text!
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia