Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Född på nytt

Flytande, smekande, huden njuter vattnets omfamning

Lystnande till naturens röst, vaggas jag som fostret i modern

Fåglars vingslag susar över himlen, väcker mig sakta till sans

Målande, svepande som penseldrag är himlens blåa färg

Blodets röda  rusar genom mitt liv, mitt hjärta

Jag känner livet fröjdas, födas, som på nytt igen..





Fri vers av Nina Nightwish
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-11 19:14



Bookmark and Share


  Janne
En hoppfull dikt
den tar jag till mig

Tack för dina ord

mvh

Själens krigare.
2010-11-13

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker och behaglig att läsa. =)
2010-11-12

  kråkan VIP
saknar dig..kan du inte komma hit..eller ni?..jag kan hämta er..på lördag?kram
2010-11-11

  queenia
så vackra, så sköna.. så fulla av livslust är dina ord, som en omfamning som värmer..

ja.. född på nytt blir man av kärleken, från andra men även sig själv.. och naturen.. :)
2010-11-11

    ej medlem längre
And who, pray, cannot love a soul like yours?
2010-11-11

  Suzy med punkterna
Skön text att vila i
2010-11-11

  peter markurth
söt
2010-11-11

  Larz Gustafsson VIP
Den sanna pånyttfödelsen, genom Jesus Kristus, är vägen in i det vackraste, renaste, mest livsbejakande och färgsprakande.
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish