Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ville ge mig döden..

Jag såg din blick, du skrämde mig.. Skuggorna spelade över ditt ansikte

Knappnålsögon utan känsla, förbi mitt liv såg du, mot döden

Du ville skänka mig döden, ända mitt liv.. Rädslan skapade en staty

Benen växte fast i marken, väntande på ditt hugg.. Du försvann

Springande, bort mot tomhetens demoner.. Ditt liv i kaos

Du var trasig..Då som nu.. Fängslad




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-11 20:33



Bookmark and Share


  queenia
drabbande ord, vackra ord som förlöser vid skrivande stund..

*ros*
2010-11-11

  Maiah VIP
Rysligt... du fyller varje ord med känsla...
2010-11-11

    ej medlem längre
Starkt, drabbande..som vanligt kontroll över "bilderna"
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish