Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livskraft




Berusningen

En berusande känsla av beröring fyller mig,

Du är livet som fyller mig till bräden av livets vin.

Du är livet jag dricker med brusten sötma.

Din sköra själ berör och rör upp mina innersta känslor.

Din andedräkt är som molnen som sakta glider på himlen.

När jag rör vid dig fylls mina händer med ljuvliga dofter

Jag tar och rör vid dig liksom många andra.

Tafsar på dig och vill komma åt dig.

Du är som ett levande väsen en själ med sinnen färger och dofter

Jag besöker dig ofta och får livskraft , du ger så mycket men tar inget!

Vi vakar över dig så du inte försvinner min lilla skog!

 

 

 




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 587 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-12 08:47



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåder !!
2010-11-13

  anits VIP
Mycket fina rader, skogen är något
att värna och vara rädd om
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin