Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

titelblockanden

Forna skulder i ålderstigen kropp,ålderdomlig fingerfärdighet i 17 åriga ben. kalciumbrist och jag finner mig i en nation av åkommor brister och den trygghet i att dödsångest vore gemensam defekt om vi bara tog oss tid att inse den...

En snara är en annan mans arsenikförgiftning och hjälp för alla i denna tid då vi uppmärksammar det vettiga tillståndet mer än någonsin. kamrat-du vet ej om du drabbas av onämnbar sexuell läggning i morgon så passa på att dricka ur din gyllene bägare innan den den oxideras tills stoft.


Jag skrev om mänskligheten i jagform för särledes tidar sedan och gick med i en sekt...sålde allt och blev obotlig materialist...hycklarna hjälpte mig och publisera en personlig bibel sedan gick jag under jorden(på en söndag mer eller mindre).

Ett äktenskap, två tekniska förklaringar och en mindre aktieökning i livsmedelsmarknaden och jag lever snart i asyl(kanyl), hamnade i en pöl av samvetskval, drabbades då också av mörkerläggning.

-Konsten att verka makabert intellektuell- att veta hur man formulerar sig utan att verka som ett nackstyvt svin.




Fri vers av klandervals
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-12 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klandervals