Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

universitetsovilja

Jag och akademin stryper varandra, bränner varann med det lilla förrådet av ädel metall som finns kvar. Jag drunknar i objektivitet, i kommatecken, i Svea ordbok och i exakta meningsuppbyggnader. Det eldsvurna ogillandet, uppgivandet av mig själv och utgivandet av mina intressen endast för att få dem tillbakaskickade insmorda i andras kuperade faktatexter.




Fri vers av klandervals
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-18 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klandervals