Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frisyren och ögonen...

Det jag en gång drömde lade sig ner på köksbänkarna och skrev sig fri från spriten...Men att för alltid och för evigt befinna sig i en enda miljöformulering drar jag mig för men dock icke för att synas till det yttersta av mig ...en klart förändring av det som var...

Bödeln vänder och vrider på yxan, hittar inte eggen men försöker lika gärna slakta allt det som ligger i trähöjd med honom själv, nyttigt och hälsoorienterad förlorar han vad efter vad bara för att vinna över sitt vrede.

Vi hittar mening och förordningar i det som händer, vad som händer här kommer aldrig att bli järnframkallat men då vi firar dödsångesten med kontoinställningar och finner fred i krigsavslut bekymrar vi oss icke för det vi icke förstår.

Pulver och substitut till pulvret och substitutet, utan vattentillförsel är du bara pulver och substitut till det som kunde kanske vara en avbild av vackerheten och i den värld där egentliga ord brinner till fria former av åkommor...

Därför drömde spritgubben sig bort på en köksbänk 1975 när alla album hade smält bort in i pulverheten(puberteten, allmänheten och fiendefientligheten)




Fri vers av klandervals
Läst 214 gånger
Publicerad 2011-11-18 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klandervals