Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionens sigill

Flämtande låga, skenet smeker gyllene hud

Nakna bröst, värmande kärlek.. Kyssar, smakande..

Passionens stön, så ljuvligt eggande.. Viskande i nattens

omslutande famn, ord.. Kärlekens ögon drunknar i älskogs

hetta, sökande djupet i njutnings törst.. Målande som en tavla mot

nattens svarta mörker, i ljusets sken.. Kroppars sammansmältning

Skapande i varandras närhet.. Kärleken.. Beviset.. Som ett sigill




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-12 14:43



Bookmark and Share


    Niklas H
oerhört skönt flyt i dikten och innehållet... ja innehållet, herregud!
2010-11-12

    ej medlem längre
Outstanding

Erotik som prosapoesi, prosapoesi som erotik..du kan som vanligt din sak

RESPEKT
2010-11-12

  queenia
evinerlig skönhet, orgasmisk kärlek, du beskriver detta så stort.. så offantligt.. :)

btw.. har du teet på uppvärmning.. ;)
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish