Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampyria

Jag är törstande, giv mig att dricka..

Jag vill smaka ditt unga blod, fyllande

min mun

med ungdoms sötma mot gommen..

Slut dina ögon, ge dig hän

Ge dig till mig, jag ska vårda dig ömt

Älskande ska vi utforska världens

utmaningar

Flyga högt, sväva över kroppars värme..

Ständigt suktande

Evigt unga..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-12 20:04



Bookmark and Share


  PPQ
exakt det här älskar jag det här får jag aldrig nog av
2011-01-08

  firefire
härligt;) forever young;))
2010-11-13

  queenia
ler.. dina ord ger vingar åt törstande själar..
2010-11-13

  Emme VIP
Me like!
2010-11-12

    Max Poisé
Helsnyggt och läskigt!
2010-11-12

    ej medlem längre
Stunning!!!
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish