Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egentligen

Egentligen, sa han..
vill jag ha det förflutna
liggandes framför mej

Egentligen, sa han..
Ångrar jag inget för det är ingen mening
i att känna ånger över något
som inte framkallat ånger tidigare

Ärligt..
Egentligen..
Vet jag nog inte ett jävla dugg vad jag vill..
Fast..
Vem fan vet det.. Egentligen

sa han..




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-12 22:13



Bookmark and Share


    Max Poisé
Tankar som ständigt regerar formar du på ett unikt sätt!!!
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders