Ville Valo & Natalia Avelon – Summer Wine - Single Edit

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fota: Peter Garheden

Ville Valo & Natalia Avelon – Summer Wine - Single Edit




smultron gjorda för dig!

 

 

hysterisk längtan

mörkermän

kvinnor

längtar

efter ljuva kyssar, av vin

av smultron gjorda för dig

efter önskningar


vinet är gjort av änglar

för oss, darlingar, längtande

djävletter o djävlar

bockar o horn

medtages gärna

slickar i mig vinet

lapar i mig av allt gott


druvorna sprutar ut safterna

tentaklerna suger åt sig

livet blomstrar, ger näring

galaxernas besökare skimrar

orgasmiska stjärnor ger

skimmer åt längtande

själar..


månen skimrar över oss

stjärnorna blinkar och vi dör en stund

när musslan når våra läppar med

sötman och doften

av ljuvlighet och längtan

vi ville och vi dog

närmade oss änglarna och djävlarna

forever..

 




Fri vers av queenia
Läst 598 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-13 01:08



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Sensuell, smultron smakar mer
2010-11-16

  Bjarne Nordbö
Jag har alltid haft svårt för färgade texter. Men eftersom det är lördag och jag sitter lite ensamt till så lockade titel (som ju är svart) och skribinnans tidigare lyckade dikter i grenen Lite lust. Och det funkade ju denna gången med och jag känner mig inte mindre ensam för det. Men det göder åtminstonde en gnutta inom. MVG.
2010-11-13

  aol
jävletter så underbart bra skriftat,
2010-11-13

    ej medlem längre
Jävletter?? *ler* DET var ett nytt ord..

Annars lika frustande sinnligt som vanligt
2010-11-13

  Lady Alassa
medryckande sensuellt
lustan fyller kosmos
smultron skimrande röda som textfärgen
Hur kan man fixa det på poeter.se?
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia