Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människan blir en automatiserad hungerapparat



bland molnträdskuggor viskar röster,
andra

förgängliga, förtärda

hungriga


blickar söker glimtar
i vattens svarta djuphavsvidunder

diamanter som koraller,
du kan ge


ljudligt förvanskas toner
sånger förändras

riffen blir niel youngiska, alltså
är de sanna


bland molnträdskuggor vilar
en lots

hem






Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-13 20:40



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tjusigt
2010-11-14

  Tillbringaren VIP
Vacker text
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP