Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


baksidan av månen

hon återvänder
till baksidan av månen
väljer att inte se
de bländande strålarna
och värmen de ger

i skuggan växer hon
drar åt sig av mörkret
och bygger ett lager
av iskallt försvar
ett skikt av pansar
och motstånd




Fri vers (Fri form) av chaii
Läst 516 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-13 21:02



Bookmark and Share


  Aniratak
Jag känner igen mig helt och hållet. Hur sorgligt är det?
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

chaii
chaii