Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte



Det är inte det
att det är mörkt
och jag blir kall,
våt och fruktansvärt
deprimerad

Det är inte det
att klockan ställs om
igen och allt förvandlas
till ett evigt mörker

Det är inte det
att jag får ont i
ryggen av att
sätta mej i en
kall bil på morgonen


Det bara är så
att jag hatar vintern




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-13 21:35



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
det är nog mångens upplevelse
....men
det vi hatar växer
det vi älskar växer

så se vinterns skönhet
den är

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders