Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte en dikt eller så, bara en utlämning av mina tankar. Depression och sorg är allvarliga problem, jag har känt båda i mitt korta liv


Saknad

Saknad beskrivs som en svaghet, eller som en styrka, inget mitt-i-mellan.
Jag tycker själv saknad är ett bevis på förtjusning vid ett förlorat objekt eller en person och visar att personen har känslor.
Men saknad är också negativt för hur det påverkar känslorna hos människor.
Depression, sorg och ilska frammanar sig tydligast hos en saknande.

Att sakna någon eller något är en speciell känsla som borde tas med en nypa salt, var försiktig med hur du uttalar dig till en person som känner sorg från saknad.Men det bästa för att motverka saknad, är att vara där.visa att du inte ska försvinna medvetet, att du inte kommer behövas saknas.

Döden skapar saknad. Döden är aldrig lätt att komma över..
Jag saknar fortfarande min vän.

Låt inte känslorna ta i överhand, håll kvar vid det du har, men bli inte desperat.
Älska dom som stannar kvar, dom som inte sviker.




Fri vers av Onödig.Anklagan
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-14 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onödig.Anklagan