Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som titeln föreslår är jag inte stort fan av denna dag, här är en liten ramsa text om hur jag känner för den.


Alla hjärtans jävla dag

Alla Hjärtans Dag.

Vilken hemsk dag.
För par, och alla i förhållanden, är detta en underbar dag, då dom kan gotta sig i sin kärlek, för andra, är det en påminnelse om ensamheten och bristen på kärlek i deras liv.
Man tänker på gamla romanser och förstörda möjligheter, kärlek är redan en katastrofalt kraftig kraft och lämnar många med ett brustet hjärta och sårat psyke.
Dagen påminner en om att du, du är ensam, överallt ser du par som har någon att älska, vad har du?
Ingen.
Ingen håller runt din arm eller glädjs så av ditt sällskap som dom där gör.
Vissa säger att man ska ge sig ut och ha kul, strunta i tjafset och glömma bort dumma känslor, men känslor är en lika vital del av oss som vår förmåga att andas.

Tänk det. Tänk dig att sluta andas. Inte så lätt.
Samma med känslor. Varje människa påverkas av sina känslor, oftast inte medvetet , men påverkas likaså.

Detta är en dag som visar hur bra det är att ha en partner och hur patetisk och oälskad du är om du inte har det.




Fri vers av Onödig.Anklagan
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-14 01:16



Bookmark and Share


    J. Herward
Alla jävla hjärtans dag- hade varit snyggare;) men det är ju bara ett förslag, sedan håller jag fullständigt med dig i att känslan-EQ är precis lika viktig som IQ. De som forskar i ämnet kärlek menar att förälskelse är ett hormonspratt som sätter fart, i unga år söker man passion i äldre dar söker man medkänsla, jag längtar efter det sist nämnda:)
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Onödig.Anklagan