Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när jag ringer ett nervöst samtal


Nervös

Hjärnan funkar inte som den ska.
Hjärtat dunkar snabbt, inte bra.
Händerna darrar som löv.
Hörseln är dämpad, nästan döv.
Håller telefonen hårt, knappar fort.
Trycker på "ring", måste få det gjort.
Signalen går, kommer jag nå?
Fortsätter pipa, åh nej blir det så?!
Tyst är det i luren, inte ett ljud.
Borta är turen, fan ta dig Gud.




Fri vers av Onödig.Anklagan
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-22 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onödig.Anklagan