Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimrande ljus


Det var länge sen
jag hörde din röst sist

Hjärtat jublade av din stämma
och en kort stund
mindes jag kärleksbetten
på min hud
de varma lakanen
de skimrande ljusen

Sen lyssnade jag igen.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-14 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP