Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fallen drottning och hennes tändare.


Jag vill rasera
förstöra något vackert
låt mig bränna

Elementen var aldrig menade för människor att hantera
eld skall bara jorden kunna släcka

Jag har min tändare
den skapar eld
av
gnistor och gas

Jag går över förlorade slagfält
jag var drottning här en gång

En del fält gav jag upp
jag såg dom som små förluster i ett stort krig
nu ser jag vilket misstag det var

För nu är jag
en fallen drottning
som vill
förstöra och
rasera


Låt min tändare och mig bränna mina förlorade slagfält
låt dess fallna drottning förstöra

Låt mig dansa i lågorna takt
känna mina fötter brinna
låt mitt skratt dränkas i ljudet av sprakande eld

Jag kan sätta fälten i brand
och
dansa tills elden har förtärt mig

Jag är inte jorden
jag kan inte släcka när jag väl har tänt på

Men jag och min tändare kan tända
med gnistor och gas
och jag kan dansa som en fallen drottning tills allt som en gång var vackert är aska






Fri vers (Prosapoesi) av Disa.
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-14 15:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra!

men du är ack ej fallen

som gudinnan Kali är du både härskare över liv som död, födelse som avlivning, kreation, som destruktion

du får rasera
hur mycket du vill

du är drottningen
2013-01-03

  Kola
Vacker!
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Disa.