Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

With you I'll dance to the end of time.



Bara du håller om mig

om du håller om mig som om jag tillhör,
som att jag är här
så lovar jag
att dansa




Fri vers av Disa.
Läst 245 gånger
Publicerad 2012-06-17 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Disa.