Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blackout poetry är en poesiform jag upptäckte som passade mig bättre än något annat skapande. Det är svårt att skriva det och få det att kännas som det gjorde när jag skapade det från början.


spiritsongs



We had their spirit
and that was from watching
afraid
still we create one more song
one that melts in inspiration that never gives justice to creativity

and I don't listen




Fri vers av Disa.
Läst 185 gånger
Publicerad 2013-04-23 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Disa.