Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Tilde


DU LILLA TÖS

när jag ser på dig lilla tös
så ser jag allt som jag inte
hade när jag var åtta år
som du är nu

du är modig spontan full av
liv och glädje älskar att sjunga
dansa och åka slalom

dina glittrande okynniga
blå ögon värmer min själ
får mitt hjärta att smälta

när du springer ser jag
dina gyllene lockar fladdra
i vinden

jag önskar dig mycket
ljus och värme på livets
krokiga stigar

du lilla tös så älskad
för att just du är du




anits 14 november 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-14 15:11



Bookmark and Share


  Maria T
Fina ord om en fin tös
2010-11-15

  Catharina Edin VIP
Rara, finaste rader -
2010-11-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vackert skrivet. =)
2010-11-15

  Anna*
Du har så fina barnbarn! En skatt som jag märker att du vårdar dig om. Applåder ♥
2010-11-15

  arja savela
Kärleken till dina barnbarn är bara så härligt! Jättesöta tjejer du har som skatt!!!!
2010-11-15

  Bibbi VIP
Ljuvliga ord till en älskad varelse.
2010-11-14

  Eva Helene VIP
Så mycket kärlek du förmedlar här till detta ljuvliga flickebarn!
2010-11-14

  Anya VIP
Fint och kärleksfullt!
2010-11-14

  Julio VIP
helt underbar
2010-11-14

  Ann-christin
Fin text om den lilla tösen.
Ha det gott
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP